Das große Buch der asiatischen Küche:
- Ausführliches und bebildertes Glossar mit Beschreibungen der hier kaum bekannten Zutaten, dazu viele Tips und Informationen über Kauf, Lagerung und mögliche Alternativen.
- Einführungskapitel mit ausführlichen Beschreibungen der notwendigen Küchengeräte und Erläuterungen der wichtigsten Zubereitungsmethoden - bis hin zur eigenen Herstellung von Gewürzmischungen und anderen Zutaten.
- Zwölf illustrierte Doppelseiten zu den Themen Relishes, Raitas, Currypasten, Tees, Fruchtsäfte und vielem anderen.
- Ergänzend zu den Rezepten informative Texte über den kulturgeschichtlichen Hintergrund von diversen Speisen, Zutaten und Eßgewohnheiten.
- Viele zusätzliche Informationen über traditionelle Zubereitungsmethoden und Hinweise, wie die Gerichte üblicherweise serviert werden.
Lielā Āzijas virtuves grāmata:
- Detalizēts un ilustrēts glosārijs ar to sastāvdaļu aprakstiem, kuras šeit gandrīz nav zināmas, kā arī daudz padomu un informācijas par iegādi, uzglabāšanu un iespējamām alternatīvām.
- Ievadnodaļas ar detalizētiem nepieciešamās virtuves iekārtas aprakstiem un svarīgāko gatavošanas metožu skaidrojumiem – tajā skaitā, kā pašiem pagatavot garšvielu maisījumus un citas sastāvdaļas.
- Divpadsmit ilustrētas dubultlapas par garšvielām, raitas, karija pastām, tējām, augļu sulām un daudz ko citu.
- Papildus receptēm informatīvi teksti par dažādu ēdienu kultūrvēsturisko fonu, sastāvdaļām un ēšanas paradumiem.
- Daudz papildu informācijas par tradicionālajām pagatavošanas metodēm un to, kā parasti tiek pasniegti ēdieni.
Atsauksmi iespējams pievienot tikai reģistrētie klienti, kuri izdarījuši veiksmīgu pirkumu. Ienākt