Sushi' ist mehr als ein Kochbuch. Von der Geschichte der japanischen Köstlichkeit bis zu den perfekten Tischsitten erfahren Sushi-Anfänger hier alles, was sie brauchen, um zu Sushi-Experten zu werden. Zum Einstieg die Grundrezepte: Chirashi-sushi, Oshi-sushi, Inari-sushi, Maki-sushi, Nigiri-sushi - anschließend die klassischen Zubereitungen und East-West-Varianten. Reich bebilderte Schritt-für-Schritt-Anleitungen zeigen, wie's garantiert gelingt. Auch die Basics über Warenkunde, Werkzeuge und Küchentechniken werden in diesem Buch vermittelt. Wertvolle Tipps gibt es darüber, wie man Sushi isst, zur Restaurant-Etikette, zu den richtigen Getränken sowie zur Sushi-Party zu Hause. Ein internationaler Restaurantführer sowie ein Glossar der japanischen Fachbegriffe und Bezugsquellen machen dieses Buch komplett.
Suši ir vairāk nekā pavārgrāmata. No japāņu delikateses vēstures līdz perfektām galda manierēm suši iesācēji iemācīsies visu, kas viņiem nepieciešams, lai kļūtu par suši ekspertiem. Lai sāktu ar pamatreceptēm: Chirashi suši, Oshi suši, Inari suši, Maki suši, Nigiri suši - tad klasiskie pagatavojumi un Austrumu-Rietumu variācijas. Bagātīgi ilustrētas soli pa solim sniegtas instrukcijas parāda, kā tas darbojas garantēti. Šajā grāmatā ir mācīti arī pamati par zināšanām par produktiem, instrumentiem un virtuves tehnikām. Ir vērtīgi padomi, kā ēst suši, restorāna etiķete, pareizie dzērieni un kā mājās sarīkot suši ballīti. Šo grāmatu papildina starptautisks restorānu ceļvedis un japāņu terminu un avotu glosārijs.
Atsauksmi iespējams pievienot tikai reģistrētie klienti, kuri izdarījuši veiksmīgu pirkumu. Ienākt