Kulinārija - receptes
Diedzējumi uzturā. Anna Vigmora
- Grāmatas stāvoklisIr lietošanas pazīmes
Norādītā cena ir spēkā, pasūtot preci 21.11.2024.
Dīgsta stadijā auga uzturvērtība ir pati augstākā, padarot katru sēkliņu par ārkārtīgi koncentrētu pārtikas produktu. Uztura pētniece Anna Vigmora atklāj šīs lieliskās pārtikas noslēpumus. Dīgsti ir dzīvs uzturs, kas organismā rada sārmainu vidi, turklāt dīgstos negaist vitamīni un uzturvielas, salīdzinot ar lielveikalā nopērkamiem dārzeņiem, kuri sāk zaudēt uzturvielu bagātību uzreiz pēc to novākšanas. Diedzējumi nostiprina cilvēka imūnsistēmu, veicina vielmaiņu un palielina enerģiju. Pavisam vienkārši var izdiedzēt griķus, kviešu graudus, Ķīnas pupiņas, lēcas, redīsu sēklas, lucernas sēklas un daudzas citas sēklas un graudus. Arī izmērcētos riekstos pamostās dzīvības spēks. Izmantojot diedzējumus, ikvienam ir iespēja papildināt savu ēdienkarti ar dzīvo uzturu visa gada garumā!
Lasiet šo grāmatu un uzziniet, kas ir būtisks, lai diedzētu sēklas un gūtu maksimālu labumu no tiem.