Kulinārija - receptes

Kāpēc itāļiem patīk runāt par ēdienu. Jeļena Kostjukoviča

kods: LV2830
ražotājs: Grāmata labā stāvoklī
ir noliktavā, 1 gab.
1000bez PVN 10.00 €
  • Grāmatas stāvoklis
    Labā stāvoklī
  • Grāmatas, kas izdotas līdz
    2015.gadam
Preču cena norādīta ar iekļautu PVN 0%.
Norādītā cena ir spēkā, pasūtot preci 30.09.2022.

 Itāļu kultūras un literatūras pazinēja Jeļena Kostjukoviča iedziļinās itāļu «kulinārajā kodā» un uzskata, ka tas «izskaidro un sakārto milzumu visdažādākās informācijas, kas attiecas uz vēsturi, ģeogrāfiju, lauksaimniecību, zooloģiju, etnogrāfiju, dizainu, ikdienas dzīves semiotiku un praktisko ekonomiku». Grāmatā ir bagātīgi aprakstītas lokālās īpatnības, kas itāļu virtuvei piešķir neatkārtojamu daudzveidību. Izzinot itāļu ēdienu, lasītājs izzinās arī garšas, dialektu un dzīvesveida atšķirības starp ligūriešiem un toskāniešiem, umbriešiem un milāniešiem, sardīniešiem un apūliešiem utt.